Херсонська поліція вирішила придбати позашляховик за майже мільйон гривень з бюджету

12 серпня 2024 р. 10:58

Херсонська поліція вирішила придбати позашляховик за майже мільйон гривень з бюджету

ФОТО: Фокус

Головне  управління Національної поліції в Херсонській області оголосило закупівлю на придбання автомобіля спеціалізованого призначення на базі Renault Duster. На це планують витратити з місцевого бюджету майже мільйон гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Не скандал Міноборони, але: по якій ціні закупали яйця бюджетні установи Півдня.

Вартість лота складає 900 тисяч гривень. Розмір мінімального кроку пониження ціни - 4 500 гривень. Початок аукціону заплановано на 19 серпня.

Доставку автомобіля мають здійснити до 30 вересня поточного року. Оплатити автівку мають протягом 10 днів після отримання автівки.

Згідно з технічними характеристиками предмета закупівлі автомобіль повинен бути новим, виготовленим у 2024 році, технічно справним, комплектуючі та матеріали – такі, що не були у вживанні та експлуатації. 

Колір автівки має бути білий крижаний, тип палива – дизель. В автомобілі має бути  дорожній набір засобів безпеки: сумка-органайзер, аптечка, вогнегасник, знак аварійної зупинки, трос буксирувальний, світовідбиваючий жилет та робочі рукавички. Крім того, має бути повнорозмірне запасне колесо.

Автівка має бути оснащена кондиціонером. А також - мультимедійною системою, яка містить: 8 сенсорний екран, Bluetooth, USB, підтримка додатків Apple Car Play та Android Auto**, радіо, медіа, телефон з гучним зв’язком, 4 динаміки, денний та нічний режими, управління на кермовій колонці, налаштування автомобіля, система ECO моніторингу. 

Крім цього, він має бути облаштований радіостанцією Motorola DM 4400 з антеною, AES 256 та світлоакустичною панеллю "Стріла Ultra Strim".

У травні херсонська Нацполіція намагалася зробити ремонт автівок Renault за 994 тисяч 654 гривні. З дивного, що технічне обслуговування та ремонт службових автомобілів замовника необхідно було здійснювати на станції технічного обслуговування, яке розміщується в межах Миколаєва. Підрядник мав здійснити 302 послуги. Але охочих так і не знайшлось.

Читайте також: Економні та не дуже: за якими цінами закуповують держустанови "мавіки" на півдні.

Анна Бальчінос