"Ти ж одесит, Гена": мер Труханов призначив співака шансону керувати ринком

02 липня 2024 р. 10:42

"Ти ж одесит, Гена": мер Труханов призначив співака шансону керувати ринком

Фото: Скрин відео

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився призначити директором комунального підприємства "Малиновський ринок" виконавця пісень та лідера гурту "Мамині діти" Валентина Кубу.

Відповідне розпорядження міського голови оприлюднила пресслужба мерії.

Валентин Куба народився в Одесі в 1969 році, навчався в Сімферопольському військово-політичному будівельному училищі, де почав писати пісні. В 2002 році вийшов його піратський диск "Я з Одеси блатний гульвіса".

Музикант неодноразово був запрошений до виступів на міських святах, партійних зустрічей партії мера "Довіряй ділам". А також на передвиборчих концертах

Відомий приятельськими відносинами із міським головою. В 2018 році на творчому вечорі Куби Геннадій Труханов сів за барабани та відіграв разом з ним пісню.

17 січня 2022 року Валентин Куба привітав Труханова з днем ​​народження прямо на апаратній нараді. Тоді співак переробив слова пісні "Одесит Мішка" на "одесит Гена". Музикант подарував меру кашкет та шарф.

Раніше Куба написав альбом пісень для ексдепутата Одеської міськради, що втік до росії, Олега Маркова під назвою "Голуби". В 2020 році поліція Москви затримала колишнього депутата "Партії регіонів" та молодшого брата екснардепа-зрадника Ігоря Маркова за підозрою в контрабанді виробів із золота, які належали древнім скіфам. В січні 2014 року його також затримали в Москві - скоїв ДТП. Олег Марков відомий через пісню "Мелом на белом", де визнається слухачам у своїй пристрасті до наркотиків. 

Нагадаємо, Труханов "пишається" нагородою від звільненого генерала Содоля

Кирило Бойко