На ремонт вікон у ліцеї на Миколаївщині запланували витратити 12 мільйонів

13 жовтня 2024 р. 15:25

На ремонт вікон у ліцеї на Миколаївщині запланували витратити 12 мільйонів

ФОТО: TenderWriters

У Миколаївській області запланували ремонт вікон у ліцеї. На це з бюджету планують витратити понад 12 мільйонів гривень. 

Про це свідчать дані системи державних закупівель Prozorro.

Так, у ліцеї №2 Південноукраїнська планують робити капітальний ремонт. Очікувана вартість закупівлі складає 12 мільйонів 072 тисячі 791 гривню. Ремонт стосується заміни вікон у навчальному закладі. 

Замовником робіт виступило Управління будівництва та ремонтів Південноукраїнської міської ради. 

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій буде тривати до 24 жовтня, у той же день відбудеться й аукціон. Розмір мінімального кроку пониження ціни складає 120 тисяч 728 гривень.

Оплата за послуги буде здійснюватись у два етапи. Спершу підряднику нададуть аванс у розмірі 30% від суми угоди, а при прийнятті робіт перерахують решту. Забезпечення тендерної пропозиції, як і виконання договору, від учасника не вимагається.

Проєктом передбачено заміну вікон в триповерховій будівлі у кількості 588 штук. А також, заміну дерев’яних віконних блоків на металопластикові, заміна підвіконних дощок й відливів та оздоблювальні роботи по внутрішнім й зовнішнім відкосам.

Ремонтні роботи мають бути виконані до 15 грудня 2024 року. 

Також у  Миколаєві планують встановити пожежну сигналізацію у двох навчальних закладах. На це з бюджету піде майже три мільйони гривень. Так, Управління освіти  Миколаївської міської ради оголосило торги на поточний ремонт системи автоматичної пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу Миколаївського ліцею № 28 та Миколаївської гімназії № 32.

Крім цього, планується капітальний ремонт укриття в будівлі гуртожитку Новоодеського. Орієнтована тривалість ремонту становить сім місяців. Укриття, площею 1520 квадратних метрів, розраховане на 450 осіб. Загальний орієнтовний бюджет проєкту складає 29 мільйонів 800 тисяч гривень.

А у Миколаївській гімназії №52 будуть ремонтувати харчоблок. На це з державного бюджету запланували витратити понад 23 мільйонів гривень. Це вже друга спроба знайти підрядника на цю закупівлю. Раніше торги скасували. Причиною було вказано "неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель".

Анна Бальчінос