Одесміськсвітло найняло підрядника, який за 5 мільйонів освітлить вулиці в Аркадії

06 жовтня 2024 р. 10:23

Одесміськсвітло найняло підрядника, який за 5 мільйонів освітлить вулиці в Аркадії

Фото: hotel-arkadia

Комунальне підприємство одеської міськради "Одесміськсвітло" уклало угоду на ремонт зовнішнього освітлення та мереж електрозабезпечення в Аркадії на 5,6 мільйона гривень з ТОВ "Електромонтажна компанія "Асвіт".

З оголошення на сайті публічних закупівель Prozorro відомо, що відкриті торги з особливостями відбулись 14 вересня. Згідно з технічним завданням підрядник має виконати будівельно-монтажні роботи з улаштування кабельної високовольної лінії та пусконалагоджувальні роботи. Завершити роботи мають до 13 грудня 2024 року.

Пропозиції на конкурс подав лише один учасник ТОВ "Електромонтажна компанія "Асвіт", саме з ним 4 жовтня КП й підписало договір на виконання ціх робіт за 5 мільйонів 611 тисяч гривень. 

За данними аналітичної системи Youcontrol ТОВ "Електромонтажна компанія "Асвіт" на ринку понад 20 років. Основний вид діяльності  - електромонтажні роботи. Власниками компанії є мешканці Одещини Андрій Ткач та Олександр Соловйов. Участь в публічних закупівлях ТОВ бере з 2011 року. За цей час вони уклали 220 договорів на 16,2 мільйона гривень. З них 168 вони підписали саме з "Одесміськсвітлом" на 14,1 мільйона гривень. Доречі, до цієї угоди від 4 жовтня, найдорожчий підряд "Асвіту" був на 747,9 тисячі гривень. Тобто наразі це єдиний договір ТОВ "ЕК "Асвіт" за 13 років на понад один мільйон гривень.

Фото: Скрін з аналітики Biprozorro

В Ізмаїлі міська рада без аукціону залучила компанію депутата Ізмаїльської міської ради Ігоря Дехтярьова "Родник" відновлювати багатоповерхівку, яка постраждала від дронових атак рф по місту. На роботи направлять з бюджету майже 2,5 мільйони гривень.

Також управління капітального будівництва миколаївської міської ради вдруге оголосила торги щодо ремонту харчоблока у миколаївській гімназії  за понад 23 мільйони гривень.  

Олеся Ланцман