Ремонт одеської лікарні подорожчав на понад 40 мільйонів

18 червня 2024 р. 14:09

Ремонт одеської лікарні подорожчав на понад 40 мільйонів

Фото: Одеська мерія

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило повторний тендер для обрання підрядника, якому заплатять за ремонтно-реставраційні роботи приміщень хірургічного павільйону, який є частиною міської клінічної лікарні № 1 більш відомої в Одесі як "Єврейська".

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Фортифікації та ремонт доріг: найдорожчі тендери весни-2024 на Одещині

Аукціон має відбутися у форматі відкритих торгів з особливостями 3 липня. Очікувана вартість закупівлі - 168 мільйонів 266,3 тисячі гривень. 

Зазначимо, що цей аукціон оголошується вже вдруге впродовж двох місяців. Вперше закупівлю оголосили 6 травня й провели 6 червня з одним учасником — товариством з обмеженою відповідальністю "АБЗ Промбуд". Компанія готова була працювати за 167 мільйонів 986,3 тисячі гривень, але зрештою результати аукціону скасували.

Причиною назвали неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель, а саме розбіжності сум податку на додану вартість в договірній ціні та формі тендерної пропозиції. 

У січні 2021 року також проводили тендер з обрання підрядника для цих робіт, але тоді очікувана вартість закупівлі складала 129 мільйонів 324,1 тисячі гривень, а переможець — товариство з обмеженою відповідальністю "Одесголовпостач", зголосилося працювати за 126 мільйонів 737,6 тисячі гривень.

Але згодом результати аукціону скасували через відсутність подальшої потреби в закупівлі.

Читайте також: Укриття-сховища: хто заробив найбільше на безпеці

Кирило Бойко