Оновлено! За допомогою державної субвенції на Миколаївщині відремонтують їдальню у ліцеї

11 вересня 2024 р. 19:55

За допомогою державної субвенції на Миколаївщині відремонтують їдальню у ліцеї

ФОТО: Зміст

На Миколаївщині вирішили ремонтувати їдальню у ліцеї. На це з бюджету запланували витратити понад п'ять мільйонів гривень. 

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

На Миколаївщині запланували капітальний ремонт харчоблоку у Врадіївському ліцеї №2. Замовником робіт виступив Відділ освіти Врадіївської селищної ради.

Очікувана вартість закупівлі складає 5 мільйонів 354 тисячі 893 гривні. Розмір мінімального кроку пониження ціни становить 26 тисяч 774 гривні. 

Початок аукціону заплановано на 20 вересня. Забезпечення тендерної пропозиції - не вимагається. Оплату виконаних робіт замовник буде здійснювати поетапно, в міру надходження з бюджету цільових коштів.

Джерелом фінансування робіт є кошти місцевого бюджету та субвенція з державного бюджету. Згідно з договором обсяги закупівлі робіт можуть бути зменшені залежно від реального фінансування. Строк гарантії на оздоблювальні роботи має складати 3 роки.

Від підрядника вимагається запобігати утворенню та зменшувати обсяги будівельних  відходів; після завершення робіт з капітального ремонту всі будівельні відходи  необхідно вивозити на звалище; під час експлуатації будівельних машин і механізмів здійснювати заходи щодо зниження токсичності викидів; ощадливо використовувати воду та електроенергію.

Ремонтні роботи мають бути завершені до 31 грудня 2025 року.

Також на Миколаївщині побудують укриття для ліцею, який відвідують учні з чотирьох сіл. На це запланували витратити понад 90 мільйонів гривень. В укритті побудують основні приміщення для захисту дітей різного віку, ігрові зони, санпости, приміщення для зберігання брудного одягу, комори для зберігання продуктів і запасу води, кухню та приміщення технічного призначення. 

А Департамент освіти та науки Одеської обласної державної адміністрації 6 вересня вніс зміни в угоду з товариством з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Еталон Авто", яке виграло тендер на постачання шкільних автобусів. Загалом департамент планує придбати 25 звичайних шкільних автобусів та один облаштований двома місцями для школярів з обмеженою здатністю до пересування.

Анна Бальчінос