СБУ Одеси планує придбати три автівки Toyota за майже 4 мільйони

12 вересня 2024 р. 14:46

СБУ Одеси планує придбати три автівки Toyota за майже 4 мільйони

Фото: Associated Press

Управління СБУ в Одеській області оголосило тендери на придбання трьох автомобілів для своїх потреб. Загальна вартість становить майже 4 мільйони гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

10 вересня на сайті з’явилося два тендери на закупівлю легкових автомобілів. Подання пропозицій триває до 18 вересня, а вже на наступний день призначено аукціон у форматі відритих торгів з особливостями.

За даними закупівель, планується придбати дві автівки Toyota COROLLA та один позашляховик Toyota RAV4. Очікувана вартість двох легковиків – 2 мільйони 103 тисячі гривень.

(Фото: Скріншот з Prozorro)

Що стосується кросовера RAV4, то тут Управління СБУ в Одеській області готові витратити 1 мільйон 600 тисяч гривень.

(Фото: Скріншот з Prozorro)

У тендерній документації серед побажань правоохоронців до автівок Toyota зазначалося: мультиінформаційний дисплей на панелі приладів, кондиціонер з обдувом 2-го ряду сидінь та сріблястий колір для позашляховика, та білий – для легковиків.

Автомобілі спеціалізованого призначення повинні бути новими, тобто таким, що не використовувався, і відповідати призначенню, для якого зазвичай використовуються товари такого типу.

Товари мають бути виготовлені відповідно до стандартів, що діють на території України, та затверджені для даного типу продукції. Вони не повинні мати дефектів, спричинених матеріалами або недоліками у виробництві, які виникли внаслідок дій або упущень виробника чи постачальника.

Постачання виставкових або тестових зразків не допускається. Автомобілі мають бути вільними від застави, арештів та інших подібних обмежень. Якість має відповідати вимогам ДСТУ та нормам із захисту довкілля.

Ірина Глухова