Спеціалізована прокуратура в Миколаєві вирішила зробити ремонт в орендованому приміщенні

04 вересня 2024 р. 13:55

Спеціалізована прокуратура в Миколаєві вирішила зробити ремонт в орендованому приміщенні

ФОТО: Apparel magazine

У Миколаєві Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону оголосила торги на ремонт орендованого приміщення. На це з бюджету планують витратити понад пів мільйона гривень.

Про це повідомив Центр публічних розслідувань з посиланням на систему закупівель Prozorro.

Очікувана вартість закупівлі складає 600 тисяч гривень. Розмір мінімального кроку пониження ціни становить 6 тисяч. Проведення аукціону заплановано на 12 вересня. Забезпечення тендерної пропозиції не вимагається.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має здійснити 33 послуги. Серед них - монтаж підвісної стелі та світильників, улаштувати плінтуси, витинькувати та пофарбувати стіни та двері, зробити стяжку пола, покласти новий лінолеум. 

Ремонтні роботи мають бути завершені до 31 грудня 2024 року.

Нещодавно Адміністрація Миколаївського морського порту оголосила аукціон на ремонт обладнання топкових. На це запланували витратити майже вісім мільйонів гривень. Планується капітальний ремонт обладнання топкової №3  та топкової №4 Миколаївської філії ДП "АМПУ". Кошти на ремонт закладені з бюджету підприємства.

Також У Миколаївській області запланували ремонт мосту через річку Південний Буг. На це з державного бюджету направлять понад 50 мільйонів гривень, подання пропозицій на відповідний тендер вже триває. йдеться про експлуатаційне утримання Південнобузького мосту через річку на км 132+391 автомобільної дороги загального користування державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ у Миколаївській області.

Наприкінці серпня у Миколаєві на проєктування будівництва укриттів у закладах освіти запланували витратити близько 6 мільйонів гривень. Проєктуванням всіх п'яти закладів буде займатися скандальна одеська компанія "Будова".

Компанія опинилася в центрі розслідування НАБУ, а її керівники отримали підозри у справі про незаконне привласнення активів громади Одеси. До цього також причетний мер Одеси Геннадій Труханов, якого разом з іншими підозрюють у заволодінні активами громади та легалізації доходів. 

Анна Бальчінос