У Миколаєві придбають печі-буржуйки для ЗСУ за понад 5 мільйонів

10 вересня 2024 р. 12:55

У Миколаєві придбають печі-буржуйки для ЗСУ за понад 5 мільйонів

Фото: Армія FM

Миколаївське квартирно-експлуатаційне управління оголосило тендер та вже обрало підрядника для закупівлі печей-буржуйок для військових.

Інформація про закупівлю розміщена в системі публічних закупівель Prozorro.

Очікувана вартість придбання печей опалювання з комплектуючими складала 5 мільйонів 760 тисяч гривень.

Фото: Скріншот з Prozorro

Миколаївське квартирно-експлуатаційне управління провело їх закупівлю у форматі відкритих торгів з особливостями. В результаті на торги прийшли два підприємства – товариство з обмеженою відповідальністю "4БІЛД" та ТОВ "АВ-Пром". Цінова пропозиція ТОВ ТОВ "АВ-Пром" становила 5,594 мільйона гривень. Пропозиція ТОВ "4БІЛД" складала на 447 тисячі менше, ніж очікувана, тож з ним і вирішили укласти угоду. Наразі замовник готується укласти договір.

Фото: Скріншот з Prozorro

За документами, компанія має поставити на Миколаївщину 720 печей-буржуйок, потужністю від 6 КВт. Печі мають бути розраховані на опалення приміщення не менше за 40 кв.м, з варочною поверхнею. Вага одного виробу має складати 52,3 кг.

За даними аналітичної платформи YouControl,ТОВ "4БІЛД" зареєстроване у смт Краснопілля у Сумській області на вулиці Бєлгородський у 2020 році. Засновником є Брижахін Євгеній Вітальович, який також значиться як виконавчий директор та головний бухгалтер.

Тим часом у Миколаєві планують ремонтувати лоцманський катер "Лоцман Ємельянов". На це витратять близько чотирьох мільйонів гривень.

Крім того адміністрація Миколаївського морського порту оголосила торги на реконструкцію обладнання топкових, котелень та насосних станцій. 

Ірина Глухова