Оновлено! У Миколаєві вирішили побудувати зарядні станції для міського електротранспорту

22 вересня 2024 р. 13:55

У Миколаєві вирішили побудувати зарядні станції для міського електротранспорту

ФОТО: НафтоРинок

У Миколаєві запланували побудувати станції тимчасової стоянки та зарядки міського електротранспорту. На це з бюджету виділили понад сім мільйонів гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Замовником робіт виступив "Миколаївелектротранс". Очікувана вартість закупівлі складає 7 мільйонів 204 тисячі 133 гривні. Розмір мінімально кроку пониження ціни становить близько 72 тисяч.

Замовник вимагає від переможця внесення ним не пізніше дати укладення договору про закупівлю забезпечення виконання такого договору у вигляді грошових коштів. Розмір забезпечення виконання договору про закупівлю становить 3 % від вартості договору. 

Згідно з тендерною документацією, умови договору про закупівлю не можуть змінюватися після його підписання до виконання зобов’язань сторонами в повному обсязі, крім декількох випадків. Серед них - зменшення обсягів закупівлі, коливання ціни товару на ринку та продовження строку дії договору. 

Початок аукціону заплановано на 4 жовтня. Переможець має надати інформацію про досвід виконання аналогічного договору за предметом закупівлі та рекомендаційний лист. Крім того, підтвердити наявність техніки: катка; екскаватора, самоскида, асфальтоукладальника та віброущільнювача.

Роботи мають бути завершені не пізніше 31 травня 2025 року. 

Також у Миколаєві встановлять генератори у п'яти закладах освіти. На це планують витратити понад вісімсот тисяч гривень з бюджету. Так, генератори планують встановити у трьох дитячих садках та двох гімназіях. Замовником робіт виступило Управління освіти Миколаївської міської ради. Загалом очікувана вартість закупівель на встановлення генераторів становить близько 881 205 гривень. 

Крім того, у місті розпочнеться модернізація вуличного освітлення. Вже оголошено тендер на закупівлю відповідного обладнання, що дозволить економити електроенергію. На це запланували витратити майже 6 мільйонів гривень. За ці кошти планують придбати 65 двосекційних панелей для управління вуличним освітленням. 

На білбордах та сітілайтах в Миколаєві та області планують розмістити рекламу поліції охорони. Згідно з тендерної документації, рекламу хочуть розмістити на в'їздах до міст і центральних вулицях області. Загалом планують витратити на рекламні послуги 754 тисячі 107 гривень.

Анна Бальчінос