У Миколаївському порту вирішили ремонтувати каналізацію за понад 18 мільйонів

22 серпня 2024 р. 16:03

У Миколаївському порту вирішили ремонтувати каналізацію за понад 18 мільйонів

ФОТО: Центр транспортних стратегій

Адміністрація Миколаївського морського порту оголосила торги на реконструкцію каналізації. На це запланували витратити понад вісімнадцяти мільйонів гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Очікувана вартість закупівлі складає 18 мільйонів 936 тисяч 036 гривень. Розмір мінімального кроку пониження ціни становить 94 тисячі 680 гривень. Джерело фінансування – власні кошти підприємства.

Початок аукціону заплановано на 9 вересня. Учасник повинен надати забезпечення виконання угоди в розмірі 5% від договірної ціни у вигляді банківської гарантії

Усі витратні матеріали, які будуть використані підрядником при виконанні робіт, повинні бути новими. Переможець має письмово інформувати замовника про хід виконання робіт до 10 числа кожного місяця. Гарантія на виконані роботи та встановлені матеріальні ресурси становить 12 місяців. Також згідно з тендерною документацією передбачені штрафні санкції у випадку виявлення недоліків чи неякісного виконання робіт.

Згідно з технічним завданням серед іншого підрядник має вирити траншеї, укласти водопровідні та каналізаційні труби, встановити колодязі, люки, засипати траншеї та укласти асфальт.

Ремонтні роботи мають бути завершені до 31 грудня 2024 року.

Нещодавно у Миколаївському морському порту запланували ремонтувати залізничні колії та стрілочні переводи. Очікувана вартість ремонтних робіт складає майже 18 мільйонів гривень. Початок аукціону заплановано на 3 вересня 2024 року.

А Одеський припортовий завод оголосив тендер для обрання постачальника природного газу з очікуваною вартістю закупівлі 4 мільярди 185 мільйонів гривень. За даними тендерної документації підприємство планує придбати 242,5 мільйона кубічних метрів природного газу до кінця поточного року. Аукціон запланований на 22 серпня у форматі класичних відкритих торгів, який передбачає наявність хоча б двох учасників.

Анна Бальчінос