Оновлено! Ще один заступник Труханова пішов до ЗСУ

28 листопада 2023 р. 23:23

Ще один заступник Труханова пішов до ЗСУ

На фото: Сергій Тетюхін

В Одесі одразу двох чиновників виводять зі складу виконкома - ексзаступника мера Геннадія Труханова Дмитра Жемана та першого заступника Сергія Тетюхіна.

Про це йдеться в проєкті рішення, який виносять на ранкову сесію міськради завтра, 29 листопада, повідомляє ЦПР.


Фото: Скрин проєкту рішення сесії Одеської міськради

Так, на посаді заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради пропонують затвердити Валерія Сіліна.

А також вивести  з персонального складу Виконавчого комітету Одеської міської ради Дмитра Жемана, Сергія Тетюхіна, Ларису Бакаянову та Ольгу Головченко.

Зазначимо, що Сергій Тетюхін ще не позбавлений посади віцемера, хоча він написав заяву та складає, за даними ЦПР, повноваження 30 листопада.

Читайте також: Центр публічних розслідувань проаналізував підготовку одеських депутатів до сесій

Місце чиновників займуть Валерій Сілін та голова правління Громадської організації "Національна асоціація медіа" Анатолій Балінов. Останній був у групі Дмитра Танцюри "Наша Одеса" за часів, коли мером Одеси був Едуард Гурвіц.

Тому пропонується зменшити кількісний склад Виконавчого комітету Одеської міської ради VIIІ скликання та визначити його чисельність 14 осіб.

Рішення набирає чинності з 1 грудня 2023 року.

Оновлено

Як стало відомо під час сесії Сергій Тетюхін йде до лав ЗСУ. 

Зазначимо, що раніше заступник Одеського міського голови Олег Бриндак також вступив до лав Збройних сил України, але поки з посади віцемера не йде.

Олеся Калайтович