В Одесі запланувати ремонт ліфтів за понад 9 мільйонів

18 вересня 2024 р. 09:01

В Одесі запланувати ремонт ліфтів за понад 9 мільйонів

Фото: Pershij.com.ua

В Одесі оголосили тендер на ремонт та обслуговування ліфтів у Київському районі. Йдеться про ті підйомники, які дислокуються на території КП "ЖКС "Чорноморський".

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Замовником тендера виступило комунальне підприємство "ЖКС "Чорноморський". До 24 вересня триває процес подання пропозицій і в цей день призначено аукціон у форматі відкритих торгів з особливостями.

Очікувана вартість закупівлі становить 9 мільйонів 507 тисяч гривень. Ці  кошти заплановано використати для обслуговування та ремонту ліфтів у Київському районі з жовтня 2024 року до кінця грудня 2025 року.

За планом передбачається частковий ремонт та обслуговування ліфтів на шести ділянках. Підрядник має провести технічну перевірку, регулярно усувати пошкодження, а також підтримувати кабіни ліфтів у належному стані.

Нещодавно департамент міського господарства Одеської міської ради оголосив два тендери для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт ліфтів у багатоповерхівках міста.

Також департамент обрав підрядника, якому замовлять капітальний ремонт ліфтів житлового будинку за адресою Люстдорфська дорога, 159.

Ірина Глухова