Фірма депутата міської ради без аукціону обрана підрядником у 20 мільйонному тендері в Ізмаїлі

05 червня 2024 р. 11:57

Фірма депутата міської ради без аукціону обрана підрядником у 20 мільйонному тендері в Ізмаїлі

Фото: НАДУ

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області провело закупівлю для обрання компанії, якій заплатять за поточний ремонт дорожнього покриття по Болградському шосе.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Закупівлю провели у форматі відкритих торгів з особливостями і єдиним її учасником стало товариство з обмеженою відповідальністю "Евродор". 

За даними сервісу YouControl, ТОВ "Евродор" належить депутату Ізмаїльської міської ради Геворгу Авєтісяну

Компанія має зробити ремонт до 30 вересня й отримати за це 20 мільйонів 427,5 тисячі гривень. 

У квітні в межах села Стара Некрасівка Саф'янівської сільської громади в Ізмаїльському районі Одеської області проводилися роботи з відновлення асфальтового покриття. 

 Підрядником є ТОВ "Евродор". За даними Ізмаїльської районної державної адміністрації, на ділянці траси Стара Некрасівка-Дунайське наразі проводиться підсипка щебенем. Це так зване "біле шосе" – покриття перехідного типу з подрібнених кам’яних матеріалів, які укладаються шарами (спочатку великі фракції, потім – більш дрібні) з розклинкою дрібним щебенем і ущільненням шарів.

У березні Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області провела четвертий тендер для обрання підрядника, якому заплатять за експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення.

В аукціоні брали участь три товариства з обмеженою відповідальністю: "Автомагістраль-Південь", "Ростдорстрой" та "Евродор".

Переможцем визнали останнє, яке погодилося утримувати дороги з переліку за 720 мільйонів 245,8 тисячі гривень впродовж двох років. 

Кирило Бойко