Миколаївські поліцейські купили собі "Тойоту" за понад мільйон гривень

19 червня 2024 р. 16:28

Миколаївські поліцейські купили собі "Тойоту" за понад мільйон гривень

Фото: Вікіпедія

Управління поліції охорони в Миколаївській області провело закупівлю для обрання постачальника автомобіля марки Toyota.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Автомобіль спеціалізованого призначення на базі TOYOTA CAMRY або його еквівалент має бути не раніше 2023 року випуску, в стандартному заводському виконанні, знаходиться в робочому стані та обладнаний світлодіодним маяком. 

Автівка також має відповідати державним стандартам, вимогам ДСТУ, технічним умовам, екологічним нормам відповідно до технічними регламентами та національними стандартами, сертифікованим в Україні. 

За результатами відкритих торгів з особливостями постачальником обрано товариство з обмеженою відповідальністю "ВІДІ Автострада". Зазначимо, що фірма-переможець була єдиним учасником торгів.

Під час участі у конкурсі компанія подала пропозицію продати автівку за 1 мільйона 243 тисячі гривень. Однак після укладання угоди вони знизили вартість до 1 мільйон 151  тисячі. Поставити автівку ВІДІ Автострада має до 31 грудня 2024 року.

За даними аналітичного сервісу YouControl, ТОВ зареєстроване у Київській області у 2008 році. Кінцевим бенефіціаром є Віталій Джуринський. Інформація щодо участі фірми у тендерах в системі Prozorro відображається з 2016 року. За цей час вони заробили на продажі автівок та послугах з їх технічного обслуговування понад 526,4 мільйона гривень.

Раніше управління поліції охорони в Одеській області провело тендер для обрання постачальника двох легкових автомобілів спеціалізованого призначення. Закупівлю провели у форматі відкритих торгів з особливостями й конкурентів в обранця поліції не було. Наразі підписання угоди очікує товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія "Про Лайн".

Читайте також: Топ-10 безглуздих тендерів Одещини: кущі, годинники та реклама

Олеся Ланцман