На Херсонщині планують пробурити вісім нових свердловин майже за 40 мільйонів

10 вересня 2024 р. 17:36

На Херсонщині планують пробурити вісім нових свердловин майже за 40 мільйонів

Зображення: Прозорро

На Херсонщині для забезпечення водопостачання Новор айської територіальної громади (с. Новорайськ, с. Червоний Маяк) планується пробурити вісім артезіанських свердловин.

Відповідний тендер з’явився на порталі Prozorro.

Замовником виступив департамент розвитку територій херсонської обласної державної адміністрації. За вісім свердловин (без робіт по авторському нагляду) він готовий заплатити 38 мільйонів 999 тисяч 394 гривні з ПДВ.

Згідно умовами тендеру, замовник повинен виконати роботи по будівництву восьми артезіанських свердловин для забезпечення водопостачання Новорайської територіальної громади у селах Новорайськ та Червоний Маяк.

Тендер було об’явлено 5 вересня. Оскаржити умови тендеру та звернутися за роз’ясненням претенденти можуть до 17 вересня. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 20 вересня. Проведення аукціону заплановано на 23 вересня.

Строк закінчення робіт: 25 грудня 2025 року.

Раніше ми повідомляли, що комунальне підприємство "Чорноморськводоканал" з Одеської області оголосило тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за реконструкцію головної каналізаційної насосної станції міста Чорноморськ. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 12 мільйонів 722,7 тисячі гривень планують провести 23 вересня.

Також у Миколаївській області запланували ремонт моста через річку Південний Буг. На це з державного бюджету направлять понад 50 мільйонів гривень, подання пропозицій на відповідний тендер вже триває. Йдеться про експлуатаційне утримання Південнобузького мосту через річку на км 132+391 автомобільної дороги загального користування державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ у Миколаївській області.

Володимир Шкаєв