На Одещині планують модернізувати райТЦК за майже 13 мільйонів

16 серпня 2024 р. 12:40

На Одещині планують  модернізувати райТЦК за майже 13 мільйонів

Фото: Бесарабія інформ

В Ізмаїлі Одеської області запланували відремонтувати приміщення районного ТЦК. На роботи готові витратити понад 12 мільйонів гривень.

Про це Центр публічних розслідувань дізнався з системи публічних закупівель Prozorro.

Замовником виступило Управління капітального будівництва Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

Фото: Скрін з Prozorro

Згідно з тендерною документацією, йдеться про реконструкцію приміщень будівлі літери "Б" районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в Ізмаїлі. Очікувана вартість закупівлі складає 12 мільйони 532 тисячі 40 гривень, які будуть виділені з місцевого бюджету.

Подати пропозицію учасники можуть до 22 серпня і вже наступного дня обиратимуть переможця у форматі відкритих торгів з особливостями.

Відкриті торги з особливостями передбачають, що майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону "Про публічні закупівлі". Тобто ця закупівля проходить значно швидше, ніж відкриті торги. Період подання пропозицій — сім календарних днів, період оскарження кваліфікації - п'ять календарних днів. Підрядник, який буде обраний, повинен здати роботи до 1 квітня 2025 року.

В рамках проєкту планується демонтаж старих перегородок і установка нових з гіпсокартону, що будуть пофарбовані. Одне з приміщень облицюють плиткою, в інших стіни пофарбують, підлогу покриють ламінатом, а стелі зроблять з плит "Армстронг". Старі двері замінять на металопластикові, оновлять решітки на вікнах, замінять проводку, вимикачі та встановлять нові електричні щити.

Фасад будівлі також буде оновлено: стіни утеплять і пофарбують, вхідні сходи облицюють плиткою, а також облаштують пандус і поручні.

Підрядник, який буде обраний, повинен здати роботи до кінця грудня 2025 року.

Ірина Глухова