В Одесі без аукціону визначили, хто буде наносити дорожню розмітку за майже 6 мільйонів

01 липня 2024 р. 13:03

В Одесі без аукціону визначили, хто буде наносити дорожню розмітку за майже 6 мільйонів

Фото: Одеська мерія

Комунальне підприємство "Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ" провело закупівлю для обрання компанії, яка наноситиме розмітку на дороги Одеси.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Закупівлю провели у форматі відкритих торгів з особливостями й за участю однієї компанії — товариства з обмеженою відповідальністю "Фоксроад".

За даними сервісу YouControl, компанія зареєстрована у Києві й власницею є киянка Тетяна Біла. 

Компанія повинна буде до 31 грудня наносити горизонтальну дорожню розмітку двокомпонентним пластиком холодного нанесення та улаштувати горизонтальну дорожню розмітку розмічальними дорожніми вставками по вулицях Сахарова, Марсельській, Отамана Головатого, Генуезькій.

За роботу компанія, в разі укладання угоди, має отримати 5 мільйонів 781,5 тисячі гривень.

Раніше Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело закупівлю та обрало потенційного підрядника для капітального ремонту школи №61, яка розташована на вулиці Академіка Воробйова, що в районі Слобідки.

Як зазначається у системі електронних закупівель Prozorro, тендер відбувся з одним учасником  — товариством з обмеженою відповідальністю "Проектно-будівельна компанія "Альянс" у форматі відкритих торгів з особливостями.

Компанія розраховує отримати 120 мільйонів 274,6 тисячі гривень в разі укладання угоди. Щоправда, для цього вона повинна усунути низку невідповідностей у тендерній документації, а саме доповнити її необхідними документами. 

Зазначимо, що на початку червня управління вже проводило цей тендер й тоді участь у ньому взяли дві компанії. Окрім ТОВ "ПБК "Альянс" було ще ТОВ "Інж-Строй", яке тоді на другому кроці аукціону запропонувало зробити ремонт за 116 мільйонів 999,9 тисячі гривень проти 117 мільйонів рівно в ТОВ "ПБК "Альянс" й мало б бути переможцем, але не усунуло вчасно невідповідності  й пропозицію відхилили. Утім зрештою відхилили пропозицію "ПБК "Альянс" й торги скасували за відсутністю пропозицій.

Кирило Бойко