Повторний тендер: лікарня на Одещині запланувала ремонт укриття майже за 20 мільйонів

31 липня 2024 р. 17:23

Повторний тендер: лікарня на Одещині запланувала ремонт укриття майже за 20 мільйонів

Фото: ananievbml.itmed

Ананьївська багатопрофільна міська лікарня в Одеській області знову шукає підрядника, який проведе капітальний ремонт захисної споруди у медзакладі.

Про це йдеться у системі електронних закупівель Prozorro.

Ананьївська багатопрофільна міська лікарня Ананьївської міської ради вже оголошувала тендер на капітальний ремонт споруди цивільного захисту. Роботи мали бути виконані до 31 березня 2025 року, а витратити на це з місцевого бюджету планували  19 мільйонів 983 тисяч гривень.

Нещодавно на сайті електронних закупівель з'явився новий тендер, а його сума склала  20 мільйонів 74 тисячі гривень.

(Фото: Скріншот з сайту Prozorro)

Подати пропозицію учасники можуть до 13 серпня і цього ж дня обиратимуть переможця  у форматі відкритих торгів з особливостями.

Відкриті торги з особливостями передбачають, що майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону "Про публічні закупівлі". Тобто ця закупівля проходить значно швидше, ніж відкриті торги.

Період подання пропозицій — сім календарних днів, період оскарження кваліфікації - п'ять календарних днів. 

Підрядник, який буде обраний, повинен здати роботи до 31 березня 2025 року.

Ізмаїльська міська центральна лікарня оголосила відкриті торги з особливостями з пошуку компанії для ремонту відділення трансфузіології, розташованого у будівлі поліклініки по вулиці Клушина, 6.

А тим часом аукціон, запланований АТ "Укртелеком" для пошуку орендаря дитячого оздоровчого комплексу "Юний зв'язківець" на вулиці Дача Ковалевського в Одесі, не відбувся.

Також Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОВА оголосив закупівлю для обрання підрядника, який зробить реконструкцію будівель та котельні у Балтській загальноосвітній школі імені Олеся Гончара.

Ірина Глухова

Ірина Глухова