Ремонт будинку культури за майже 7 мільйонів: на Миколаївщині без аукціону обрали підрядника

30 липня 2024 р. 09:35

Ремонт будинку культури за майже 7 мільйонів: на Миколаївщині без аукціону обрали підрядника

Фото: Ольшанський будинок культури/facebook

У Миколаївській області відшукали підрядника, який відремонтує Ольшанський будинок культури.  Конкурентів у фірми на торгах не було.

В системі електронних закупівель Prozorro було оголошено три тендери з ремонту на загальну суму понад вісім мільйонів гривень. Одну закупівлю  скасували через відсутність пропозицій.

Що стосується двох інших тендерів, то аукціон провели у форматі відкритих торгів з особливостями, який передбачає коротші терміни проведення процедури. В них взяла участь лише одна фірма, яка і стала переможцем. Таким чином приватне підприємство проектно будівельна-монтажна фірма "Промальп" без конкуренції отримало підряд.

За даними сервісу YouControl, зазначена компанія зареєстрована в Херсоні в 2001 році. Власниками є  Дмитро Горинін та Святослав Оленковський.

Згідно з інформації першої закупівлі, йдеться про ремонт частини приміщень першого поверху. На роботи готові були витратити 2 мільйони 264 тисячі 113 гривень, втім фірма погодилася за меншу суму – 2 мільйони 149 тисяч 959 гривень.

(Фото: Скріншот з Prozorro)

Крім того в будинку культури відремонтують приміщення другого поверху. Роботи коштуватимуть 4 мільйони 749 тисяч 400 гривень. У приміщеннях ремонтуватимуть стіни та підлогу. Спочатку на це виділяли 4 мільйони 950 тисяч гривень.

(Фото: Скріншот з Prozorro)

Усі роботи мають бути завершені до кінця жовтня 2024 року. Після цього підрядник отримає 6 мільйонів 900 тисяч гривень.

Нещодавно на Миколаївщині комунальне підприємство "Снігурівський благоустрій" знову підписало договір на ремонт мосту з одним і тим же підрядником, з яким вже укладало угоду на цю закупівлю. Закупівля пройшла без використання електронної системи.

Читайте також: Фортифікації та ремонт доріг: найдорожчі тендери весни-2024 на Одещині

Ірина Глухова