У Миколаєві без аукціону обрали підрядника для встановлення 160 надгробків загиблим героям

28 вересня 2024 р. 11:08

У Миколаєві без аукціону обрали підрядника для встановлення 160 надгробків загиблим героям

Фото: Вікна

КП "Миколаївська ритуальна служба" з другої спроби обрало підрядника на виготовлення та встановлення 160 надгробків захисникам та захисницям, які загинули у війні рф проти України.

Відповідна інформація міститься в системі  Prozorro.

Аукціон у форматі відкритих торгів з особливостями провели 20 вересня. Оскільки на тендер подався лише один учасник, тож обирати в кого дешевше комунальному підприємству не довелося. Угоду готуються підписати з ФОП "Василевич Ольга Анатолівна". Підрядник має виконати усі роботи до кінця 2024 року і за це отримати 4 мільйони 560 тисяч гривень.

Згідно з тендерної документації, надгробки виготовлять із габро. На кожному буде портрет, ім’я, прізвище, дати народження і смерті загиблого, а також релігійні символи.  Надгробки повинні бути ідентичні за стилем, а художні елементи треба узгодити з родичами загиблих. Матеріали мають бути сертифіковані.  Намогильні споруди у кількості 160 штук треба встановити на почесних військових секторах.

За даними сервісу YouControl, ФОП Василевич О.А зареєстрований у 2007 році у Миколаєві. Основним видом діяльності є надання індивідуальних послуг.

Раніше ФОП займався роздрібною торгівлею з лотків і на ринках різноманітними товарами, а також різанням, обробленням та оздобленням декоративного та будівельного каменю.

Слід зазначити, що КП "Миколаївська ритуальна служба" вже оголошувало аналогічний тендер, проте переможця було відхилено, через неповний пакет документів.

Ірина Глухова