Оновлено! Ремонт майданчиків для відходів у Миколаєві буде коштувати платникам податків вісімсот тисяч

07 жовтня 2024 р. 09:25

Ремонт майданчиків для відходів у Миколаєві буде коштувати платникам податків вісімсот тисяч

ФОТО: ШоТам

У Миколаєві запланували ремонт майданчиків під контейнери для сміття. На це з бюджету закладено майже 800 тисяч гривень. 

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Так, адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради запланувала відремонтувати 11 майданчиків під контейнери для збору твердих побутових відходів (ТПВ).

Так, по вулиці Бориса Фармаковського на ремонт майданчика закладено 59 967 гривень, по вулиці Першотравнева - 80 500, Фалєєвська - 63 114, Слобідська ріг - 59 659, Громадянська - 60 628, по проспекту Центральний - 105 955, по вулиці Ясна поляна - 123 630, вулиці Кузнецька - 59 773, Кузнецька ріг -59 659, Слобідська ріг - 62 173, по вулиці Чкалова - 61 428 гривень. 

Загальна сума витрат з міського бюджету на ремонт майданчиків під контейнери для сміття складає 796 тисяч 586 гривень. 

Проведення аукціонів заплановано на 11 та 14 жовтня. Розмір мінімального кроку пониження ціни становить 1% від суми закупівлі. Забезпечення тендерної пропозиції  не вимагається.

Серед інших робіт, підрядник має розібрати існуюче покриття, улаштувати покриття з фігурних елементів мощення, встановити бетонні поребрики, секції огорожі тощо.

Ремонті роботи мають бути завершені до 2 грудня 2024 року. Оплата буде здійснюватись після прийняття робіт. Здійснення попередньої оплати не передбачається. Гарантійний строк має складати п’ять років. 

Нещодавно у Миколаєві оголосили торги на послуги з благоустрою населених пунктів. На механізоване вакуумне прибирання проїжджої частини доріг запланували витратити понад два мільйони з міського бюджету.

Також підприємство в Одеській області планує придбати сміттєвоз з бічним завантаженням за понад 5 мільйонів гривень. Очікувану вартість сміттєвоза встановили у 5,1 мільйона гривень. Щодо самої автівки, рік її випуску має бути не раніше 2024 року. Обладнаний сміттєвоз має бути обладнано кондиціонером, гальмівною системою з ABS, блокуванням міжколісного диференціала, електросклопідіймачами. 

Крім того, на Миколаївщині оголосили торги на додаткові ремонтні роботи мосту, на який вже були виділені значні кошти с бюджету. На цей раз запланували витратити понад 400 мільйонів гривень. Замовником робіт виступила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області.

Анна Бальчінос