Доглядати дороги Херсонщини буде компанія, що фігурує в кримінальному провадженні

06 грудня 2022 р. 11:33

Доглядати дороги Херсонщини буде компанія, що фігурує в кримінальному провадженні

Фото: Freepic

На Херсонщині доглядати дороги продовжить ТОВ Будівельна фірма "Паритетбудінвест". Державна установа "Місцеві дороги Херсонщини" пролонгувала відповідний договір до 30 грудня 2023 року без проведення тендеру, повідомляє Інтент

Скрін: prozorro.gov.ua

Зазначимо, що компанія "Паритетбудінвест" фігурує у кримінальному провадженні у справі щодо присвоєння державних коштів компанією  ТОВ "ДС Пром Груп".

Слідством установлено, що посадові особи ТОВ "ДС Пром Груп" (код ЄДРПОУ 39810010) уклавши договори ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг з САД у Кіровоградській області (код ЄДРПОУ 24718432) на суму 3 641 572 652 грн та САД у Донецькій області (код ЄДРПОУ 25946285) на суму 1 739 860 000 грн, привласнили державні кошти шляхом проведення безтоварних фінансово-господарських операцій та завищення цін на закупівлю матеріалів для виконання договорів з метою їх виведення в тіньовий сектор економіки та розподілу між учасниками злочинної схеми, - йдеться на ресурсі YouControl

Скрін: youcontrol.com.ua

Також зауважимо, що з невідомих причин сторінку цієї справи у Єдиному державному реєстрі судових рішень переглянути неможливо, хоча рішення було прийнято нещодавно.

Раніше ми вже писали про те, що з компанією "Паритетбудінвест" укладали договори без проведення аукціону.

ТОВ "Паритетбудінвест" зареєстрована у 2019 році. Її офіс розташовано за адресою м. Одеса, вул. Бугаївська, 35. Наразі власниками є вінничанин Артем Соболєв та Аркадій Іллящук. Останнього у 2020 році видання УСІ називало помічником депутата Одеської міської ради від партії "Довіряй ділам" Валентина Гапуніча.  Статутний капітал – 20 тисяч гривень. 

Нагадаємо, на Херсонщині чотири дороги місцевого значення стали доступними для проїзду.