Миколаївська ОВА планує побудувати за майже 70 мільйонів укриття для дитячої лікарні

23 травня 2024 р. 18:04

Миколаївська ОВА планує побудувати за майже 70 мільйонів укриття для дитячої лікарні

Фото: Facebook

Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської ОВА оголосив тендер на нове будівництво захисної споруди цивільного захисту в КНП "Миколаївська обласна дитяча клінічна лікарня".

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Аукціон відбудеться 3 червня у вигляді відкритих торгів з особливостями. Вартість закупівлі складає 69 мільйонів 809 тисяч 400 гривень. 

Згідно з тендером, підрядник має до 31 грудня 2025 року виконати загальнобудівельні роботи, прокласти систему опалення, відопостачання та каналізацію, встановити пожежну сигналізацію, вентиляцію, облашувати пандуси, зробити електроосвітлення, провести інтернет, систему телефонізації, виконати оздоблювальні роботи, зробити озеленення та благоустрій території, облаштувати ігровий майданчик для дітей.

У минулому році після того, як у медзакладі побував президент України Володимир Зеленський та зробив зауваження щодо відсутності комфортних умов у палатах, в обласній дитячій лікарні почали встановлювати кондиціонери.

Нагадаємо, Управління капітального будівництва Южненської міської ради на Одещині оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт частини підвального приміщення з влаштуванням споруд подвійного призначення з властивостями найпростішого укриття. Закупівлю для ліцею №1 у Южному проведуть 28 травня у форматі відкритих торгів з особливостями. Очікувальна вартість закупівлі - 21 мільйон 640 тисяч гривень. 

Анна Бальчінос