На Миколаївщині знов замовили ремонт мосту в того самого підрядника

29 липня 2024 р. 12:59

На Миколаївщині знов замовили ремонт мосту в того самого підрядника

Фото: bashtanka.rayon.in.ua

На Миколаївщині комунальне підприємство підписало договір на ремонт мосту з підрядником, з яким вже укладало угоду на цю закупівлю. 

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Фортифікації та ремонт доріг: найдорожчі тендери весни-2024 на Одещині

Комунальне підприємство "Снігурівський благоустрій" оголосило тендер на капітальний ремонт пішохідного мосту в селі Юріївка Баштанського району. Вартість закупівлі склала 784 тисячі 184 гривні. Єдиним учасником торгів був ФОП Рубаненко Павло Юрійович. Суму тендеру учасник торгів не змінював, а вказав точну таку, яка встановлена як очікувана вартість. 

Капітальний ремонт пішохідного мосту підрядник має виконати до 15 серпня 2024 року. 28 червня КП  "Снігурівський благоустрій" перевело повну суму закупівлі на рахунок підрядника. 

Згідно з даними YouControl ФОП було зареєстровано 15 листопада 2019 року. Брати участь у державних закупівлях ФОП почав з 24 травня 2023 року. За цей період Павло Рубаненко виграв 16 тендерів на загальну суму 2 мільйони 491 тисяча 157 гривень.

Замовником послуг зазначеного ФОП "Снігурівський благоустрій" виступало 14 разів, два рази - Снігурівська міська рада. Цікаво, що у 6 випадках сума тендеру коливається у розмірі 98-99 тисяч гривень. Майже всі стосуються відновлення пішохідних мостів.

Згідно з даними електронної системи Dozorro, це вже не перший випадок ремонту означеного пішохідного мосту. Тендер був оголошений в травні, також в травні було підписано договір між КП "Снігурівський благоустрій", але на суму 534 тисячі 184 гривні. Підрядник мав виконати роботи до 31.12.2024 року.

Але угода буда розірвана. Вказано, що договір розірвано у зв’язку зі збільшенням обсягів на роботи по об’єкту.

Раніше на Миколаївщині без аукціону обрали підрядника з ремонту дороги.

Читайте також: Подарунки, букети, годинники: на що витрачали мільйони бюджетні установи Одещини

Анна Бальчінос

Анна Бальчінос