На Одещині адміністрація морських портів запланувала ремонт плавзасобу за майже 7 мільйонів

06 вересня 2024 р. 16:15

На Одещині адміністрація морських портів запланувала ремонт плавзасобу за майже 7 мільйонів

Фото: fleetphoto

АМПУ шукає підрядну компанію, яка відремонтує плавзасіб "МНМС-51" в одеському порту. На роботи готові витратити майже 7 мільйонів гривень.

Оголошення оприлюднене в системі електронних закупівель Prozorro.

Замовником виступила Одеська філія ДП "Адміністрація морських портів України".

Подати пропозицію учасники можуть до 13 вересня, а переможця обиратимуть через три дні у форматі відкритих торгів з особливостями. Особливість відкритих торгів полягає в тому, що всі терміни скорочені в порівнянні з традиційними торгами, які регулюються законом "Про публічні закупівлі". Це означає, що закупівля проходить значно швидше. Загальна вартість тендеру становить 6 мільйонів 720 тисяч гривень.

У тендерній документації детально описані технічні і якісні вимоги до предмета закупівлі, включаючи інформацію про технічні характеристики плавзасобу. якість та кількість. Замовник запевняє, що ці вимоги узгоджені з певними статтями закону і враховані в додатку до документації. Всі ремонті роботи морського транспорту мають бути завершені до кінця 2024 року.

Крім того, в АМПУ зазначили, що не управляють бюджетними коштами.

Також адміністрація Миколаївського морського порту оголосила торги на реконструкцію обладнання топкових, котелень та насосних станцій. На це с бюджету підприємства планують витрати понад восьми з половиною мільйонів гривень.

Ірина Глухова