На Одещині планують перебудувати підвал ліцею в укриття за понад 20 мільйонів

21 травня 2024 р. 14:49

На Одещині планують перебудувати підвал ліцею в укриття за понад 20 мільйонів

Фото: Facebook

Управління капітального будівництва Южненської міської ради на Одещині оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт частини підвального приміщення з влаштуванням споруд подвійного призначення з властивостями найпростішого укриття. 

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Закупівлю для ліцею №1 у Южному проведуть 28 травня у форматі відкритих торгів з особливостями.

Очікувальна вартість закупівлі - 21 мільйон 640 тисяч гривень. 

Відкриті торги з особливостями передбачають, що майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону "Про публічні закупівлі". Тобто ця закупівля проходить значно швидше, ніж відкриті торги. Період подання пропозицій — сім календарних днів, період оскарження кваліфікації — п'ять календарних днів. Часто під час таких торгів не відбувається аукціону тож учасник не має конкурентів. 

Раніше Управління освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Березівської міської ради Одеської області провело закупівлю для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт школи №2 в Березівці.

Відповідна інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro.

Закупівлю провели з одним учасником у форматі відкритих торгів з особливостями. В товариства з обмеженою відповідальністю "Буд-Контроль" конкурентів не було. 

Компанія повинна буде зробити ремонт до 31 грудня 2025 року за 65 мільйонів 356,5 тисячі гривень. 

За даними сервісу YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю "Буд-Контроль" зареєстроване у Кропівницькому в грудні 2008 року власником є Андрій Агрієвич.

Кирило Бойко