Напередодні сесії міської ради "земельна" комісія не змогла провести засідання

08 лютого 2022 р. 12:42

Напередодні сесії міської ради "земельна" комісія не змогла провести засідання

Заплановане засідання постійної комісії з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин 8 лютого 2022 року не відбулося через відсутність більшості членів комісії.

Як зазначив голова комісії Сергій Страшний на десяту годину ранку до початку комісії з'явилися лише двоє з шести її членів, повідомляє Центр публічних розслідувань

Сергій Страшний повідомив, що один з членів комісії знаходиться у відрядженні, ще один у суді (вочевидь йдеться про Олега Бриндака, - ред.), один щойно вийшов з лікарні, а ще один на лікарняному. 

Тож голова комісії запропонував зробити технічну перерву до 12:00, згодом до двох присутніх приєднався ще один, але для наявності кворуму потрібні чотири депутати. Ще трохи згодом Сергій Страшний закрив засідання через відсутність кворуму.

Зазначимо, що 9 лютого має відбутися чергове пленарне засідання сесії міської ради, на яке комісія планувала винести низку питань. 

Нагадаємо, чергове засідання постійної комісії з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин Одеської міської ради 2 лютого відбулося без бійок, але не без конфліктів.

Зазначимо, що Генеральна прокуратура проводить досудове розслідування щодо дій народного депутата Артема Дмитрука у будівлі Одеської міськради.

Йдеться про засідання постійної комісії Одеської міської ради з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин 25 січня, де сталася бійка, у якій постраждали 10 осіб.

Після чого народний депутат України Артем Дмитрук повідомив про призупинення своєї діяльності у міжфракційному об'єднанні «Розумна політика» колишнього голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова.