У Миколаєві на модернізацію вуличного освітлення витратять майже 6 мільйонів

10 вересня 2024 р. 17:05

У Миколаєві на модернізацію вуличного освітлення витратять майже 6 мільйонів

ФОТО: РБК Україна

У Миколаєві розпочнеться модернізація вуличного освітлення. Вже оголошено тендер на закупівлю відповідного обладнання, що дозволить економити електроенергію. На це запланували витратити майже 6 мільйонів гривень.

Інформація про закупівлю розміщена на сайті Prozorro.

Замовником виступило комунальне підприємство ГДМБ (Госпрозрахункова дільниця механізації будівництва).

Фото: Скріншот з Prozorro

Тендер був оголошений 10 вересня. До 18 вересня триває процес подання пропозицій і на цей же день призначено аукціон у форматі відкритих торгів з особливостями. Загальна сума становить 5 мільйонів 850 тисяч гривень.

За ці кошти планують придбати 65 двосекційних панелей для управління вуличним освітленням. Згідно з тендерної документації, ці панелі повинні мати похилий дах, цоколь, фундамент, бути виготовленими з поліестеру та армованого скловолокна, а також мати гарантію не менше 60 місяців.

У технічних характеристиках повідомляється, що система з такими панелями автоматично регулює потужність і яскравість освітлення, що дозволяє значно економити електроенергію, зменшуючи потужність світильників вночі.

Тим часом миколаївське квартирно-експлуатаційне управління оголосило тендер та вже обрало підрядника для закупівлі печей-буржуйок для військових.

Ірина Глухова