У Миколаєві замовили ямковий ремонт провулку за майже 2 мільйони

10 липня 2024 р. 19:40

У Миколаєві замовили ямковий ремонт провулку за майже 2 мільйони

Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області

У Миколаєві шукають підрядника, який проведе ямковий ремонт дороги в одному з провулків в Інгульському районі міста. На усі роботи запланували витратити з місцевого бюджету майже два мільйони гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Йдеться про поточний ремонт та аварійні, відновні роботи автомобільних доріг, а саме ліквідація ямковості та інших видів деформації дорожнього покриття дороги по провулку Ясний від вулиці Кругової до провулка 4-й Баштанський.

Замовником виступила Адміністрація Інгульського району Миколаївської міської ради.


Фото: Скріншот з Prozorro

Подати пропозицію учасники можуть до 17 липня, а переможця обертатимуть на наступний день у форматі відкритих торгів з особливостями.

Підрядна організація, яка виграє торги, має відремонтувати 1037 кв.м дороги. За це вона отримає 1 мільйон 796 тисяч 726 гривень. Усі роботи необхідно завершити  до 25 грудня 2024 року.

Раніше на Одещині компанію з Луганщини позбавили тендерів на понад 300 мільйонів. Територіальне управління Бюро економічної безпеки в Одеській області повідомило, що його аналітики під час моніторингу публічних закупівель виявили декілька ризикових тендерів, де виконавцем робіт виступала одна і та ж компанія.

Читайте також: Фортифікації та ремонт доріг: найдорожчі тендери весни-2024 на ОдещиніСеред безумовних лідерів виявились служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області та департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОВА. Служба відновлення за весну уклала 24 договори на 6,4 мільярда гривень, а департамент капбудівництва - 124 на 2,9 мільярда відповідно.

Ірина Глухова