В Одесі оголосили тендер на ремонт будівлі котельної, що постраждала від негоди

11 вересня 2024 р. 13:55

В Одесі оголосили тендер на ремонт будівлі котельної, що постраждала від негоди

Фото: Суспільне

В Одесі шукають підрядника, який відремонтує будівлю котельні "Північна-2", яка постраждала через негоду, що вирувала у листопаді 2023 року.  На це запланували витратити майже 11,5 мільйонів гривень.

Інформація про закупівлю розміщена на сайті Prozorro.

Замовником виступило КП "Теплопостачання міста Одеса".

Тендер з капітального ремонту будівлі районної котельні "Північна-2" був оголошений 3 вересня. До 19 вересня триває процес подання пропозицій, а вже на наступний день призначено аукціон у форматі відкритих торгів з особливостями. Загальна сума становить 11 мільйонів 485 тисяч гривень.

Фото: Скріншот з Prozorro

Переможець має відновити опорні конструкції, посилити фундамент, встановити колони та балки, відновити покрівлю. Також у проєкті передбачено заміну старого освітлювального обладнання на нові світлодіодні світильники та прожектори.

Всі роботи підрядник має завершити до кінця грудня 2024 року.

У серпні в Одесі розпочали реконструкцію труби котельної "Північна-2", яка завалилася під час сильного вітру минулого року. Як повідомив міський голова Геннадій Труханов, кошти на ремонт у розмірі 60 мільйонів гривень виділила організація UNICEF. Наразі ведеться облаштування фундаменту та виготовлення конструкції нової труби. Завершити ремонт планують до 1 листопада 2024 року.

Тим часом миколаївське квартирно-експлуатаційне управління оголосило тендер та вже обрало підрядника для закупівлі печей-буржуйок для військових.

Ірина Глухова