В Одесі відводять землю в районі Краснова під торговий об’єкт

06 листопада 2023 р. 16:56

В Одесі відводять землю в районі Краснова під торговий об’єкт

Фото: photobuildings.com

В Одесі знов оформлюють земельну ділянку під другий об’єкт в районі вулиці Краснова. 

Про це йшла мова під час комісії Одеської міської ради з питань просторового розвитку, землеустрою та земельних правовідносин повідомляє кореспондентка ЦПР.

Тільки на минулому засіданні комісії підтримали відведення гектара на Краснова, 4-Б ТОВ "Екател Авто" для будівницва та обслуговування паркінгів

І ось за адресою вул. Артилерійська, 4 ФОП Михайлова Л.В. відводить 0,3 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Читайте також: Сесія Одеської міської ради: що залишилося за кадром

Питання викликало у депутатів жваву дискусію, адже при розгляді попереднього питання було звернення фракції "Слуга народу" з приводу інформації, що вказана автостоянка розташована там, де раніше ймовірно було єврейське кладовище. 

Проте проти цього питання пропрезидентська фракція не виступала.

Читайте також: В Одесі готуються витрачати нові сотні тисяч на рекламу

"Тому що тут діючий магазин, а там намір про забудову", - заявив депутат Сергій Данилюк.

Проте його колега Олександр Байдерін зазначив, що у цільовому призначенні відводу на Артилерійській вказано для "будівництва та обслуговування будівель торгівлі".

Депутати відклали розгляд цього питання, адже не вистачило для прийняття рішення голосу. Вони вирішили наступної комісії заслухати представника власника, який пояснить наміри щодо забудови ділянки, де зараз знаходиться магазин, а також хочуть почути позицію фракції "Слуга народу" по цьому питанню.

Читайте також: Депутатські комісії Одеської міської ради: відновлені трансляції та єдиний опублікований протокол

Олеся Калайтович