В одеській школі для дітей з вадами зору побудують укриття за 19 мільйонів

28 червня 2024 р. 10:53

В одеській школі для дітей з вадами зору побудують укриття за 19 мільйонів

Фото: Одеська облрада

Захисну споруду за 19,473 мільйона гривень планують побудувати в комунальному закладі "Одеська спеціальна школа №93".

Про це стало відомо з системи публічних закупівель Prozorro.

За даними системи, департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації провів відкриті торги з особливостями щодо закупівлі робіт. Участь в конкурсі прийняла лише одна компанія ТОВ "Євроспецмонтаж". З нею Департамент й планує підписати угоду на загальну суму 19 355 818 гривень.

За ці гроші фірма має провести земляні роботи, улаштувати фундамент, стіни, дах тощо. Провести гаряче й холодне водопостачання, каналізацію, провести освітлення. Змонтувати систему пожежної сигналізації.

До того ж компанія-підрядник має облаштувати укриття генератором, гучномовцями, вогнегасниками, газовою плитою, стільцями, столами, вішаками, стелажами, нарами та ліжками.

Здати об'єкт підрядник має до кінця грудня 2024 року. 

За даними сервісу YouControl, власницею товариство з обмеженою відповідальністю "Євроспецмонтаж" є маріуполька Вікторія Левашина. Фірму вона зареєструвала в Одесі у 2018 році. Участь у публічних закупівлях кампанія бере з 2020 року. За цей час вони уклали угод з різними бюджетними установами на понад 165 мільйона гривень.

Раніше комунальне некомерційне підприємство "Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр" Одеської обласної ради" провело закупівлю для обрання підрядника щодо капітального ремонту частини спеціалізованих приміщень для проведення дистанційної променевої терапії.

Закупівлю також провели у форматі відкритих торгів з особливостями й конкурентів в потенційного підрядника не було. Єдиним учасником було товариство з обмеженою відповідальністю "Євроспецмонтаж", яке готово зробити ремонт за 20 мільйонів  984,3 тисячі гривень.

Олеся Ланцман