Миколаївці збудують амбулаторію під Одесою за 22 мільйони

27 березня 2024 р. 15:55

Миколаївці збудують амбулаторію під Одесою за 22 мільйони

Фото: Вікіпедія

Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації провів закупівлю та обрав підрядника для будівництва Авангардівської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон відбувся у форматі відкритих торгів з особливостями та за участі двох компаній: товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Інтербуд"  та товариства з обмеженою відповідальністю "Буд-Марка". 

Переможцем обрали ТОВ "Будівельна компанія "Інтербуд", яка погодилася працювати за 22 мільйони 498,4 тисячі гривень.

За даними сервісу YouControl, компанія заснована у 2016 році в Миколаєві. Власники — миколаївці Вадим Драпезо та Михайло Мазур

Зазначимо, що це вже друга спроба обрати підрядника та побудувати амбулаторію. Вперше спробували обрати підрядника у червні 2020 року. Тоді переможцем обрали товариство з обмеженою відповідальністю "Містобудпроект-18". Воно погодилося працювати за 7 мільйонів 49 тисяч гривень. Але у липні з компанією угоду розірвали через невиконання підрядником зобов'язань за договором. Компанія отримала 3 мільйони 673,8 тисячі гривень.

Завершення будівництва заплановане на 31 серпня 2024 року.

Раніше повідомлялося, що підрядника для капремонту одеського онкоцентру за понад 20 мільйонів обрали без аукціону. Йдеться про приміщення для проведення дистанційної променевої терапії, розташоване в радіологічному корпусі з метою встановлення медичного лінійного прискорювача.

Закупівлю провели у форматі відкритих торгів з особливостями й конкурентів в потенційного підрядника не було. Єдиним учасником було товариство з обмеженою відповідальністю "Євроспецмонтаж", яке готово зробити ремонт за 20 мільйонів  984,3 тисячі гривень.

Кирило Бойко