Продав чого не мав: нардеп Негулевський задекларував продаж техзасобу, хоча в його гаражі всі автівки на місці

12 квітня 2024 р. 13:29

Продав чого не мав: нардеп Негулевський задекларував продаж техзасобу, хоча в його гаражі всі автівки на місці

Фото: Facebook

З 2020 року народний обранець від Миколаївської області Ігор Негулевський у своїй фінансовій звітності вказує, що володіє двома автівками. Минулого року він декларує дохід від продажу транспортного засобу, при цьому обидві машини  на місці.

Про це Центр публічних розслідувань дізнався з декларації політика.

Читайте також: У родини миколаївського нардепа Пасічного вдвічі збільшилися доходи

З 2020 року Негулевський має Mercedes-Benz S 450 та BMW М760LI. Вартість Mercedes 442 тисячі гривень, а BMW нардеп придбав за 1,4 мільйона гривень. 

Згідно з тогорічним фінансовим звітом, у вересні 2023 року Негулевський продав транспортний засіб за 760 тисяч гривень. Однак ні Mercedes, ні BMW  з декларації не ділись. 

Щодо доходів, то у 2023 році Негулевський отримав 1,4 мільйона гривень: 644 тисячі зарплати й 760 тисяч за продаж не відомого ТЗ.

Активи депутата за цей рік зросли на 879 тисяч й склали 11,8 мільйона гривень.

З нерухомості Негулевський все також має лише частку батьківської квартири у Вознесенську. В ній йому належить 20,96 квадратного метра. В Києві він орендує квартиру й машиномісце.

Землі Негулевський не має.  

Нагадаємо, міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич торік заробив  678 тисяч гривень зарплатні, а його дружина Катерина придбала криптовалюту та акції польських компаній.

А от дружина очільника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма — Юлія торік заробила підприємництвом півмільйона гривень.

Читайте також: Живуть на зарплату й зберігають мільйони: рейтинг миколаївських нардепів.

Олеся Ланцман