В Одесі запланували реконструкцію пологового будинку за 147 мільйонів

06 травня 2024 р. 17:49

В Одесі запланували реконструкцію пологового будинку за 147 мільйонів

Фото: скрин з відео

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за реконструкцію будівель "Пологового будинку №5".

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон запланований в форматі відкритих торгів з особливостями 22 травня. Очікувана вартість закупівлі 147 мільйонів 189,7 тисячі гривень. 

 Часто під час таких торгів не відбувається аукціону тож учасник не має конкурентів. 

Нагадаємо, комунальна установа "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Пересипського району Одеси" обрала постачальника меблів для облаштування споруд цивільного захисту закладів освіти за 2 120 065 млн грн. Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro. За даними системи, закупівлю провели в форматі відкритих торгів з особливостями й конкурентів в підприємиці Марини Шишко не було. 

Раніше комунальна установа "Ананьївський ліцей №1 Ананьївської міської ради" в Одеській області провела закупівлю для обрання компанії, якій заплатить за швидкоспоруджувані захисні споруди цивільного захисту модульного типу для укриття на 125 осіб. Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, тендер 4 травня провели в форматі відкритих торгів з особливостями. Надати та встановлювати укриття має товариство з обмеженою відповідальністю "Гарантбудплюс". Конкурентів в компанії не було. За даними сервісу YouControl, ТОВ "Гарантбудплюс" - молода компанія зареєстрована у 2022 році в Києві. Власниками є двоє зареєстрованих в Донецьку українців — Едуард Кошелєв та Денис Левковець. Компанія повинна буде завершити роботу до 30 липня 2024 року за 10 мільйонів 490 тисяч гривень.

Кирило Бойко