Одеська ОВА обрала утилізатора небезпечних відходів без аукціону за майже десять мільйонів

29 квітня 2024 р. 15:40

Одеська ОВА обрала утилізатора небезпечних відходів без аукціону за майже десять мільйонів

Фото: ueco.com.ua

Департамент екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації обрав компанію, якій заплатить за забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення та оброблення небезпечних відходів.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Компанія повинна буде утилізувати зокрема упаковку, що містить залишки або забруднена небезпечними речовинами.

Працювати компанія буде у Березівському, Білгород-Дністровському, Болградському, Ізмаїльському, Одеському, Роздільнянському районах Одеської області.

Цю закупівлю провели без аукціону й в товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробнича компанія "Укрекопом" конкурентів не було. 

Компанія надаватиме послуги до 31 жовтня 2024 року й отримає за це 9 мільйонів 799 тисяч 953 гривні.

У грудні 2023 року департамент екології та природних ресурсів Одеської облдержадміністрації також уклав угоду з ТОВ "Науково-виробнича компанія "УкрЕкоПром" на збирання, перевезення, зберігання, обробку та видалення небезпечних відходів в різних районах області за суму 14 млн 180 тис. 652 грн. Це охоплює 135,83 тонн небезпечних хімічних речовин. Ця ініціатива фінансується згідно з Регіональною комплексною програмою з охорони довкілля Одеської області на 2024-2028 роки, що була затверджена розпорядженням Одеської обласної військової адміністрації від 30 листопада 2023 року. Компанія "УкрЕкоПром" має здійснити реалізацію цього договору протягом 2024 року.

Нагадаємо, в Одесі запланували ремонт тротуарів та доріг за 15 мільйонів.

Раніше, капремонт дитячого садку у Березівці подорожчав на понад 52 мільйони.

Читайте також: Топ-10 безглуздих тендерів Одещини: кущі, годинники та реклама

Кирило Бойко