Журналісти-розслідувачі показали красиве життя "безхатченка" Артема Дмитрука

08 березня 2024 р. 16:47

Журналісти-розслідувачі показали красиве життя "безхатченка" Артема Дмитрука

Фото: Артем Дмитрук/Facebook

Народний депутат Артем Дмитрук, який знімався в пропагандистському фільмі Анатолія Шарія щодо подій 2 травня 2014 року в Одесі, заявляє, що не має власного майна, водночас їздить на люксових авто і проживає в елітних одеських житлових комплексах.

Про це повідомили журналісти Bihus.info.

Так, під час розслідування було встановлено, що у 2023 році нардеп їздив на автомобілі Nissan Leaf II покоління 2019 року, вартість якого може сягати 28 тисяч доларів. Але це авто оформлено на жителя Херсона, який нині перебуває за кордоном.


Nissan Leaf 

Влітку 2023 року Дмитрук користувався автомобілем Toyota Sequoia 2018 року випуску, вартість якого сягає від 21 до 30 тис. доларів. Оформлено авто не на нардепа, а на одеського боксера Сергія Власюка, якого тренує політик.


Toyota Sequoia

З квартирами історія схожа. За декларацією, в Дмитрука їх немає, він просто їх орендує. Але досить часто і не прості, повідомляють журналісти.

Так, незадовго до повномасштабного вторгнення нардеп оселився в елітному ЖК "Білий парус" в Одесі. А у 2023 році Дмитрук, судячи з Інстаграму, переїхав у люксовий ЖК "Арк Палас". Вартість оренди там стартує з майже 50 тисяч гривень на місяць і доходить до 200 тисяч за дворівневий пентхаус. На літо родина переїхала у приватний будинок, але знайти його журналістам не вдалося. 

Політик показав в декларації, що орендував дві квартири, але вартість не вказав. Як зазначають журналісти, оренда вказаної на 200 кв м квартири має коштувати під 80 тисяч грн на місяць при місячній депутатській зарплаті до 40 тисяч гривень.

Читайте також: Нардепи Одещини задекларували чверть мільярда гривень

Ната Чернецька