Дружина миколаївського нардепа Дирдіна має 11 гектарів землі під Києвом

14 квітня 2024 р. 08:51

Дружина миколаївського нардепа Дирдіна має 11 гектарів землі під Києвом

Фото: Facebook

Максим Дирдін хоч і обирався до Верховної Ради від Миколаївської області, але мешкає під Києвом. Там же має нерухомість, а дружина нардепа володіє 11 гектарами землі.

Центр публічних розслідувань розповідає, що ще задекларував політик.

Читайте також: У родини миколаївського нардепа Пасічного вдвічі збільшилися доходи

Торік нардеп Максим Дирдін, як і більшість його колег, отримав 774 тисячі гривень заробітної плати. Дружина нардепа отримала 1,5 мільйона доходу від бізнесу. Тож загальний дохід Дирдіних, як і 2022 року, склав 2,3 мільйона гривень.

Також подружжя має накопичення – 5,9 мільйона гривень. До речі, минулого року заощаджень було 5,6 мільйона гривень.

Читайте також: Продав чого не мав: нардеп Негулевський задекларував продаж техзасобу, хоча в його гаражі всі автівки на місці

Щодо нерухомості, то у власності політика дві квартири й два гаражі у селищі Коцюбинське під Києвом. А у Первомайську Миколаївської області він орендує офіс.

У власності дружини нардепа Дирдіна будинок й дві квартири, також під Києвом. Тож загальна площа житла у подружжя 350 квадратного метра.

Також жінка має нежитлове приміщення і є справжньою землевласницею: в неї 28 ділянок землі під Києвом, загальною площею в 11,2 гектара. 

З транспорту в кожного з подружжя є автівка. В нардепа Nissan X-Trail 2017 року, а в дружини – Nissan Qashqai20219. 

Нагадаємо, міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич торік заробив  678 тисяч гривень зарплатні, а його дружина Катерина придбала криптовалюту та акції польських компаній.

А от дружина очільника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма — Юлія торік заробила підприємництвом півмільйона гривень.

Читайте також: Живуть на зарплату й зберігають мільйони: рейтинг миколаївських нардепів.

Олеся Ланцман