Майже 200 мільйонів: в Одесі оголосили тендери на ремонти двох шкіл

10 травня 2024 р. 10:06

Майже 200 мільйонів: в Одесі оголосили тендери на ремонти двох шкіл

Фото: Getty Images

 Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило два тендери на ремонти навчальних закладів у Пересипському районі.

Відповідна інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro.

Так, за даними порталу публічних закупівель, планують зробити капітальний ремонт 
 будівлі та елементів благоустрою прилеглої території школи №12, розташованої на вул. Марсельська, 6.

Аукціон запланований в форматі відкритих торгів з особливостями на 24 травня. Очікувана вартість закупівлі 68 мільйонів 972 тисячі гривень. Роботи мають бути виконані до кінця 2025 року.


Фото: Скріншот з Prozorro

Згідно з технічної документації в роботи входять: ремонт фасадів, покрівлі та утеплення даху; встановлення пандусів; заміна всіх вікон та дверей. Також треба провести каналізацію, встановити огорожу в головній будівлі закладу і на футбольному полі.

Крім того, в Одесі планують відремонтувати  гімназію №61, розташовану  на Академіка Воробйова, 20/1. 
Вартість тендера оцінили у 120 мільйонів 375 тисяч гривень.

За ці кошти підрядник має повністю замінити всі вікна, двері та покрівлю, зробити тепло- та гідроізоляцію фундаменту та фасаду, налагодити пожежну небезпеку, прокласти нову каналізацію та водогін, зробити ремонт в приміщеннях та облаштувати клумби на подвір’ї. 


Фото: Скріншот з Prozorro

Аукціон також запланований в форматі відкритих торгів з особливостями, він призначений  на 22 травня, а здати роботи підрядник повинен до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, в Одесі обирають підрядника, якому заплатять за реконструкцію будівель "Пологового будинку №5". На роботи готові витратити 147 мільйонів 189 тисяч гривень. 

Нагадаємо, комунальна установа "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Пересипського району Одеси" обрала постачальника меблів для облаштування споруд цивільного захисту закладів освіти за 2 120 065 млн грн. Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro. За даними системи, закупівлю провели в форматі відкритих торгів з особливостями й конкурентів в підприємиці Марини Шишко не було. 

Раніше комунальна установа "Ананьївський ліцей №1 Ананьївської міської ради" в Одеській області провела закупівлю для обрання компанії, якій заплатить за швидкоспоруджувані захисні споруди цивільного захисту модульного типу для укриття на 125 осіб. Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, тендер 4 травня провели в форматі відкритих торгів з особливостями. Надати та встановлювати укриття має товариство з обмеженою відповідальністю "Гарантбудплюс". Конкурентів в компанії не було. За даними сервісу YouControl, ТОВ "Гарантбудплюс" - молода компанія зареєстрована у 2022 році в Києві. Власниками є двоє зареєстрованих в Донецьку українців — Едуард Кошелєв та Денис Левковець. Компанія повинна буде завершити роботу до 30 липня 2024 року за 10 мільйонів 490 тисяч гривень.

Ірина Глухова