Ремонт дороги до ізмаїльского порту обійдеться бюджету в понад 4 мільйони

24 травня 2024 р. 12:02

Ремонт дороги до ізмаїльского порту обійдеться бюджету в понад 4 мільйони

Фото: Вікіпедія/Yuriy Kvach

В Одеській області шукають підрядника, якому заплатять понад чотири мільйони гривень за поточний ремонт дороги в порт Ізмаїла.

Відповідний тендер зареєстрований у системі державних закупівель Prozorro.

Замовником виступило управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

Подати пропозицію учасники можуть до 30 травня, цього ж дня визначатимуть переможця у форматі відкритих торгів з особливостями. Вартість закупівлі складає чотири мільйони 280 тисяч 958 гривень. 


Фото: Скріншот з сайту Prozorro

За ці кошти підрядник має виконати поточний ремонт дорожнього покриття по проспекту Незалежності до в’їзду в порт (напрямок руху до портових потужностей та перевалочних пунктів).

Згідно з тендерної документації, треба застелити нове асфальтобетонне покриття з попереднім укріпленням основи, облаштувати узбіччя, провести ремонт усіх штучних споруд. Крім того, передбачається проведення заходів для організації дорожнього руху.

Нагадаємо, аналітики з’ясували, які українські будівельні компанії заробили найбільше у 2023 році. У рейтинг потрапили компанії, які пов’язані з мером Одеси Геннадієм Трухановим.

Трійку лідерів за найбільшим чистим доходом у 2023 році серед будівельних компаній зайняли фірми, що займаються будівництвом доріг:

  •     8,2 млрд грн – ТОВ "Автомагістраль-Південь". Ця компанія пов’язана з очільником Одеси Геннадієм Трухановим, її контролює одеський бізнесмен Олександр Бойко.
  •     8,1 млрд грн – ТОВ "Група компаній "Автострала". Вінницька компанія, що входить до фінансово-промислової групи (Група) Максима Шкіля MS Capital.
  •     Майже 6 млрд грн – ТОВ "Ростдорстрой". Одеська компанія належить депутату Одеської міської ради від партії мера "Довіряй ділам" Юрію Шумахеру та бізнесмену Євгену Коновалову.

Ірина Глухова