Одеська обласна рада хоче витрати на нагороди чверть мільйона

27 листопада 2023 р. 13:54

Одеська обласна рада хоче витрати на нагороди чверть мільйона

Фото: Одеська обласна рада

Одеська обласна рада оголосила закупівлю для придбання значків почесної відзнаки з очікуваною вартістю закупівлі в 80 тисяч гривень.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Планується придбати 50 нагород. Знак Почесної відзнаки має бути виготовлений з білого металу та мати форму щита, у центрі якого розташований герб Одеської області. Передбачається, що "білий метал" - це срібло 925 проби середньою вагою 7-8 грамів. Розмір знаку: 30 міліметрів у висоту, 25 у ширину. Зображення герба виготовляється технікою емалі з використанням червоного, синього та золотого кольорів.

Слід зазначити, що це вже не перша закупівля нагород цього року. Так у вересні 2023 року Обласна рада уклала угоду про постачання 50 почесних відзнак за 79,5 тисячі гривень, у липні 32 нагород за 50,4 тисячі гривень, у лютому обласна рада замовила 33 почесні відзнаки за 49,5 тисячі гривень.

Усі замовлення проводилися без аукціону у форматі закупівлі без використання електронної системи й лише у вересневій, ціна замовлення на 500 гривень була меншою за очікувану вартість закупівлі.

Таким чином постачальник — ФОП Єгоров Олександр Володимирович, має шанс заробити на цих нагородах 259,4 тисячі гривень.

Читайте також: Одеські волонтери вимагають від президента розібратися із закупівлями.

Раніше бюджетна комісія Одеської міської ради, на своєму засіданні 24 листопада, одностайно проголосувала за зняття 12 млн гривень, закладених у бюджеті міста на першочергові роботи з реконструкції будівлі Київського райсуду Одеси. Також Одеська ОВА скасувала тендери на суму майже 13 мільйонів гривень, визнавши їх непотрібними, віддавши перевагу фінансуванню Збройних сил.